True nature NOW

NOW?

We leven in hectische tijden. Er wordt veel van ons gevraagd in een wereld die snel, veranderlijk en haastig is. Oude systemen lijken hun eindigheid te bereiken en worden nog krampachtig in stand gehouden om enige houvast te ervaren. Het is tijd om te kijken hoe we met elkaar vorm kunnen geven aan een andere wereld waarin niet economie de drijvende kracht is, maar liefde. Dit klinkt wellicht groots en onbereikbaar, het is echter dichterbij dan we zelf soms geloven. De verandering die nodig is wordt gestart door een persoonlijke tocht en dat resulteert in het omhoog brengen van het groepsbewustzijn. Jouw bijdrage doet er dus toe. Het is tijd om nieuwe antwoorden te vinden op aloude wezenlijke vragen. Een van deze vragen is :

True Nature; Wie ben ik werkelijk?

We leven slechts een een fractie van ons eigenlijk potentieel. Het jezelf gaan herinneren betekent ook dat je opnieuw contact maakt met die oneindige bron in jou. Het vrij maken hiervan zorgt voor het hervinden van jouw kracht. Niet een kracht die geboren is uit overmoed, nee, het is een kracht die zijn wortels heeft in compassie en verbinding. We hebben zo geleerd om alles van buitenaf te halen, dat we vergeten zijn hoe groot onze innerlijke power bron is. In de vaart van het dagelijks leven laten we ons afleiden en verleiden om steeds opnieuw te reageren. Het is tijd om reactie om te zetten in actie.

Wat is hier dan voor nodig?

Een solide fundament in jezelf helpt om dicht bij jezelf te kunnen blijven. Het opruimen van jouw zolder met beperkende overtuigingen en oude patronen helpt om de weg vrij te maken om met schone ogen te zien wat nodig is. Het uitzuiveren van je innerlijk kompas helpt om te kunnen luisteren naar je intuïtieve weten.

Vanuit True Nature NOW heten we je van harte welkom om jouw tocht te maken en wij lopen graag een stukje met je mee. Zo dragen we met elkaar bij aan een mooiere wereld. Laten we Leven in plaats van overleven!